Veiligheid en kwaliteit staan voorop in onze dienstverlening. Wij waarborgen aantoonbaar de beveiliging van privacygevoelige informatie. Hiervoor hebben wij de volgende certificaten:

ISO-certificering 27001 is de wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Door de processen rondom informatiebeveiliging strak in te richten verkleinen we informatierisico’s en dit helpt incidenten te voorkomen. Tevens is de certificatie met ISO 27001 een borging dat we voldoen aan de wet- en regelgeving rondom informatiebeveiliging.

ISO-certificering 27701 is een toevoeging op ISO 27001. Hiermee worden de vereisten voor informatiebeveiliging uitgebreid met privacy-eisen. ISO27701 is ontworpen om privacywetgevingen richtlijnen, die wereldwijd actueel zijn te integreren. Hiermee voldoet Loonkostenvoordelen.nl aan de internationale eisen voor informatieveiligheid en privacy. Juist binnen de EU en Nederland is dit een groot goed.

Belangrijk voor opdrachtgevers en opdrachtnemers

De werkgevers waarvoor Loonkostenvoordelen werkt en ook de partners met wie we samenwerken worden steeds verder gecertificeerd. Voor hen is samenwerking met een niet-gecertificeerde partij een no-go. Dit zou direct de eigen certificering ondermijnen.

De norm stellen in een groeiende organisatie

Dataveiligheid staat met discipline en werkwijzen. Ook deze zijn te integreren in systemen. Daarnaast is de cultuur die Loonkostenvoordelen.nl creëert rondom dataveiligheid en privacy van groot belang. Door het groeiende team en de aangesloten partners vanaf dag 1 mee te nemen in deze werkwijzen is een nieuwe norm gecreëerd die bestendig is voor de tijd waarin we leven.