Bomenpark, Bistro Louis en Bar 15 in Corona tijd goed voorbereid op de toekomst

08-07-2021

Niels van de Kamp en Eric Rassaerts runnen het Bomenpark in Heesch en samen met Ruud Tielemans hebben ze in Oss twee zaken: Bistro Louis en Bar 15. Niels, Eric en Ruud zijn echte horecaondernemers met dienstverlening hoog in het vaandel. Gasten genieten hier dagelijks van!

Alle bedrijven kennen een supergezellige sfeer en bieden voor ieder wat wils. Vrienden, families, wandelaars mét en zonder hun viervoeters, zakelijke gezelschappen. Elke doelgroep wordt hier op maat bediend met kwalitatief goed eten en lekkere drankjes. Het restaurant in Heesch vormt de culinaire toegangspoort tot de Maashorst en beschikt over een prachtig buitenterras aan het water; een perfecte combinatie van natuur en educatie in de prachtige omgeving van de Maashorst. De zaken in Oss bevinden zich in de bruisende Peperstraat, het horecastraatje van Oss.

 

Niels, Eric en Ruud werken niet alleen aan een optimale ‘gastenkant’. Zij hebben binnen hun bedrijfsplannen ook direct werk gemaakt van een gezonde bedrijfsvoering. Hiervoor zijn zij de samenwerking aangegaan met twee zeer gespecialiseerde bedrijven: HR5 en Loonkostenvoordelen.nl. Deze bedrijven zijn gestart met een onderzoek naar premiekortingen (sinds 1/1/2018 d.m.v. wetswijziging ‘loonkostenvoordelen’ genoemd) die de ondernemers eventueel gemist hebben.

Zeker in de uitdagende tijden voor de horeca is iedere euro welkom voor ondernemers. Door een correctie op misgelopen voordelen uit het verleden, hebben ondernemers een extra kans om goed na te denken wat ze in deze periode van crisis kunnen doen om zich optimaal voor te bereiden op de nabije toekomst. Behalve een correctie op het verleden (op misgelopen voordelen) is de samenwerking ook ingericht op de kansen in de toekomst, zodat ondernemers geen (loonkosten)voordelen meer mislopen. Hier horen ook voordelen bij die bedoeld zijn om werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen.

 

Sinds de Wet Tegemoetkoming Loondomein in 2018 actief is geworden, dienen werkgevers de loonkostenvoordelen binnen drie maanden na de start van een dienstverband aangevraagd te hebben. Wij ondersteunen werkgevers hierin. Een proces dat bestaat uit veel papierwerk, bestudering van de wet- en regelgeving, handmatige taken en procesbewaking, indien de klant dit zelf moet doen. HR5 heeft in samenwerking met Loonkostenvoordelen dit proces verregaand gedigitaliseerd en geautomatiseerd met behulp van complete workflows.

Wij kunnen ondernemers hierin compleet ontzorgen. Het biedt een grote toegevoegde waarde die kan rekenen op een hoge waardering van de ondernemers.

Voor vragen kunt u zowel bij onze tevreden ambassadeurs terecht als bij ons.

Contact

 

Patrick Borghs, Loonkostenvoordelen.nl; 085 060 3344

Niels van de Kamp Bomenpark Heesch & Bistro Louis en Bar 15 Oss; 0614563026

Paul van den Pol HR5 & HR-next level ; 0634923794